Ingredienser

Kompot
5 æbler
2 spsk. vand
Saft af 1/2 citron
1/2 dl Dansukker Sukker
Crumble
50 g smør
1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 spsk. Dansukker Økologisk Lys Sirup
1/2 dl hvedemel
1 1/2 dl havregryn
1/2 dl mandelmel (kan udelades)
2 tsk. stødt kanel
En smule flagesalt

 

Skræl og hak æblerne, og kom dem i en gryde. Kom vand, citronsaft og sukker i, og rør.
Koges i ca. 6 minutter, eller til æblerne er blevet bløde. Tag gryden af kogepladen, og lad blandingen køle af.
Bland alle crumble ingredienserne. Kom blandingen ud på en plade, og rist den i 200 °C midt i ovnen i ca. 15 minutter. Rør rundt af og til.
Når alt er kølet af, lægges kompotten i små skåle. Strø crumble over, og kom en klat piskefløde på.
Se hvordan du laver Æblekompot med crumble

 

 

Facebook

Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Leave the field below empty!