Juleboller

Boller med kardemomme og rosiner – de dufter dejligt af jul

Juleboller
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og tilsæt kvark. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. ½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 20 stykker og form dem til boller. Lad bollerne efterhæve på en plade med bagepapir i ca. 20 min. Pensl bollerne med æg og bag dem midt i ovnen.
Juleboller
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og tilsæt kvark. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. ½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 20 stykker og form dem til boller. Lad bollerne efterhæve på en plade med bagepapir i ca. 20 min. Pensl bollerne med æg og bag dem midt i ovnen.
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Leave the field below empty!