Lammerullepølser

5
(1)

Der har været fuld fart på i køkkenet i dag

Slagteren ringede kl.09:00 i morgens og sagde at vores lammesider var klar til afhentning.

Så i dag er der laver 20 stykker  lammerullepølser, som så skal koges om et par dage og lægges i press.

Der kommer ikke andet end Peber, Salt og godt med løg i.

Da synds vi at de smager best

Vi får også 20 stykke “Válgarar” med i købet. De skal også koges og siden hen lægges i godt med salt.

Válgarar er de 3 forreste ribben på lammet. De er lidt fede, men smager fantastisk som pålæg.

Det er et stort arbejde at lave så mange Lammerullepølser på en gang, men det er sliddet værd.

Kunne du lide dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Facebookyoutubeflickrby feather
Facebookby feather

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *