Print Recipe
Pebernødder til Jul
Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt fløden. Sigt krydderier, bagepulver, natron og hvedemelet sammen og kom det i skålen. Ælt dejen godt igennem og tril den til pølser på tykkelse med en langefinger. Skær pølserne i stykker á ca. 1 cm og klem de små stykker let sammen for oven, så det ligner små trekanter - man kan selvfølgelig også trille pebernødderne på traditionel vis. Sæt pebernødderne på 2 bageplader og bag dem ved 190 °C (varmluft) i ca. 10 minutter, til de er sprøde og let lysebrune. Afkøl på bageristen og opbevar i en lufttæt beholder.
Region Danmark
Forberedelses tid 15 Minutter
Tilberedningstid 30 Minutter
Ventetid 45 Minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Danmark
Forberedelses tid 15 Minutter
Tilberedningstid 30 Minutter
Ventetid 45 Minutter
Antal personer
Ingredienser
Recipe Notes

[recipe]

Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Leave the field below empty!