Print Recipe
Engelsk søsterkage
lberedning 1 Tænd ovnen på 180º C traditionel varme. 2 Dejen Pisk smør og sukker godt sammen med en håndmikser. Pisk æggene i ét ad gangen på højeste trin. Tilsæt sigtet hvedemel, vaniljesukker og brunt bagepulver i dejen, og rør dejen godt sammen med mælken. Rør til sidst korender i dejen. Hæld dejen i en smurt sandkageform (ca. 2 liter). Bag kagen nederst i ovnen i 55-60 min. Afkøl kagen på en bagerist. Tips og tricks Hvis kagen allerede er blevet brun, men endnu ikke helt færdigbagt, kan den dækkes til med bagepapir. Engelsk søsterkage er velegnet til frysning.
Region Færøerne
Forberedelses tid 30 Minutter
Tilberedningstid 30 Minutter
Ventetid 90 Minutter
Antal personer
per
Ingredienser
Region Færøerne
Forberedelses tid 30 Minutter
Tilberedningstid 30 Minutter
Ventetid 90 Minutter
Antal personer
per
Ingredienser

Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Leave the field below empty!