Søsterkage
Fantastisk god søsterkage
Ret: Kage
Køkken: Føroyar
Keyword: Kager
Yield: 10 Personer
Kalorier: 30kcal
Forfatter: Erhard Olsen
Cost: 30 kr.-
- 250 gr. Margarine
- 300 gr. Sukker
- 3 Stk Æg
- 1 pk Brun bagepulver
- 1 tsk Kanel
- 1 tsk Nelliker
- 1 tsk Cacao
- 500 gr. Mel
- 175 gr. Rosiner
Bagetid
- 60-75 min Brug strikkepinden for at være sikker 200 gr.
Creme
- 1 stk Eggeblomme
- 125 gr Margarine
- 125 gr Florsukker
Fremgangsmåde
Pisk smør og sukker sammen
Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt mellem hvert æg
Rør mel og brun bagepulver i. Tilsæt mælk og rør til en ensartet dej
Vend rosiner i dejen.
Fordel dejen i en smurt brødform på ca. 2 liter, og bag kagen ved 175 gr. i ca. 60-75 min (afhængigt af ovn).
Brug strikkepinden for at være sikke på at kagen er bagt igennem. Der må ikke komme dej på strikkepinden.