Lisbeths Smør-horn
Dem her går man ikke fejl af
Forb. tid1 time t
Active Time1 time t
Samlet tid1 time t
Ret: Boller/Horn
Køkken: Danmark
Keyword: Boller, Smørhorn
Yield: 12 personer
Kalorier: 30kcal
Cost: 30 kr.-
Equipment
- Rørmaskine
- Bageovn
Materials
- 100 g Smør
- 1½ dl Mælk
- 50 g Gær
- ½ tske salt
- 1 tske Sukker
- 400 g Mel
- 1 stk æg
- 1 stk Æggeblomme Pensl med hviden
Sådan gør du
- Smøret smæltes og mælken tilsættes. Æg, salt, sukker og mæl tilsættes. det hele æltes godt sammen. Dejen deles i 2 dele og rulles ud til cirkler/pandekager og deles i 8 trekanter, der rulles til horn. De efterhæves, pensles, og bages ved 225 i 12-14 minutter.
Video
Noter
Dette er nogle fantastiske gode horn som min svigerinde bagede i sin tid.