Lisbeth smør-horn

Lisbeths Smør-horn

Dem her går man ikke fejl af
Forb. tid1 time
Active Time1 time
Samlet tid1 time
Ret: Boller/Horn
Køkken: Danmark
Keyword: Boller, Smørhorn
Yield: 12 personer
Kalorier: 30kcal
Cost: 30 kr.-

Equipment

  • Rørmaskine
  • Bageovn

Materials

  • 100 g Smør
  • dl Mælk
  • 50 g Gær
  • ½ tske salt
  • 1 tske Sukker
  • 400 g Mel
  • 1 stk æg
  • 1 stk Æggeblomme Pensl med hviden

Sådan gør du

  • Smøret smæltes og mælken tilsættes. Æg, salt, sukker og mæl tilsættes. det hele æltes godt sammen. Dejen deles i 2 dele og rulles ud til cirkler/pandekager og deles i 8 trekanter, der rulles til horn. De efterhæves, pensles, og bages ved 225 i 12-14 minutter.

Video

Noter

Dette er nogle fantastiske gode horn som min svigerinde bagede i sin tid.