Søsterkage med creme

Søsterkage

Søsterkage

Fantastisk god søsterkage
Samlet tid1 time 30 minutter
Ret: Kage
Køkken: Føroyar
Keyword: Kager
Yield: 10 Personer
Kalorier: 30kcal
Forfatter: Erhard Olsen
Cost: 30 kr.-

Equipment

  • Rørmaskine
  • Bageform

Materials

  • 250 gr. Margarine
  • 300 gr. Sukker
  • 3 Stk Æg
  • 1 pk Brun bagepulver
  • 1 tsk Kanel
  • 1 tsk Nelliker
  • 1 tsk Cacao
  • 500 gr. Mel
  • 175 gr. Rosiner

Bagetid

  • 60-75 min Brug strikkepinden for at være sikker 200 gr.

Creme

  • 1 stk Eggeblomme
  • 125 gr Margarine
  • 125 gr Florsukker

Sådan gør du

  • Fremgangsmåde
  • Pisk smør og sukker sammen
  • Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt mellem hvert æg
  • Rør mel og brun bagepulver i. Tilsæt mælk og rør til en ensartet dej
  • Vend rosiner i dejen.
  • Fordel dejen i en smurt brødform på ca. 2 liter, og bag kagen ved 175 gr. i ca. 60-75 min (afhængigt af ovn).
  • Brug strikkepinden for at være sikke på at kagen er bagt igennem. Der må ikke komme dej på strikkepinden.

Noter

Den skal prøves