Søsterkage
Fantastisk god søsterkage
Samlet tid1 time t 30 minutter min
Ret: Kage
Køkken: Føroyar
Keyword: Kager
Yield: 10 Personer
Kalorier: 30kcal
Forfatter: Erhard Olsen
Cost: 30 kr.-
Equipment
- Rørmaskine
- Bageform
Materials
- 250 gr. Margarine
- 300 gr. Sukker
- 3 Stk Æg
- 1 pk Brun bagepulver
- 1 tsk Kanel
- 1 tsk Nelliker
- 1 tsk Cacao
- 500 gr. Mel
- 175 gr. Rosiner
Bagetid
- 60-75 min Brug strikkepinden for at være sikker 200 gr.
Creme
- 1 stk Eggeblomme
- 125 gr Margarine
- 125 gr Florsukker
Sådan gør du
- Fremgangsmåde
- Pisk smør og sukker sammen
- Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt mellem hvert æg
- Rør mel og brun bagepulver i. Tilsæt mælk og rør til en ensartet dej
- Vend rosiner i dejen.
- Fordel dejen i en smurt brødform på ca. 2 liter, og bag kagen ved 175 gr. i ca. 60-75 min (afhængigt af ovn).
- Brug strikkepinden for at være sikke på at kagen er bagt igennem. Der må ikke komme dej på strikkepinden.
Noter
Den skal prøves