Møllehjul af ostebomber med mozarella-pesto fyld

Opskrift på møllehjul med mozzarella pesto fyld

møllehjul med mozzarella
Active Time1 t 23 min
1 t 42 min
Samlet tid3 t 5 min
Ret: 16 boller til møllehjul
Køkken: Danmark
Keyword: Boller
Yield: 8 Personer
Cost: 25

Equipment

  • 1 Rørskål
  • 1 Bageovn

Materials

  • 50 gr gram gær
  • 4 dl lunken mælk
  • 50 gram smeltet smør
  • 2 styk 2 æg
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk rørsukker
  • 12 dl hvedemel Cirka
  • 1/2 Styk æg Pensling:

Mozzarella pesto fyld:

  • 5 fed hvidløg
  • 1 dl olie
  • 40 gram parmesan
  • 3 stk mozzarella bøffer skåret i stykker (375 gram)
  • Drys
  • Sesamfrø

Sådan gør du

  • Start med at røre gæren ud i det lune mælk. Tilsæt æg, salt, rørsukker og smør. Rør godt sammen og tilsæt melet lidt efter lidt indtil dejen har den rette konsistens. Drys lidt mel på bordet og ælt dejen godt igennem. Den skal ikke være for klistret, men heller for lidt end for meget mel.
    Lad dejen hæve en times tid på køkkenbordet.
    Lav pestoen. Mozzarella bøfferne skæres i mindre stykker. Resten af ingredienserne køres sammen med stavblenderen i mini hakkeren. Bland med mozzarella stykkerne.
    Del dejen i to stykker. Drys mel på bordet. Rul hvert stykke ud til en aflang firkant og del i 8 stykker. Jeg bruger en pizzaskære til jobbet. Kom cirka 1 spsk. mozzarella pesto fyld på hver bolle. Det overskydende fyld gemmes og hældes over møllehjulet, når det har efterhævet.
Facebookby feather