Kristiannas karry suppe
Da jeg og Susanne var på Færørene i somme fik vi noget fantastisk karry suppe, som Kristianna havde lavet. Den vil jeg varm anbefale til alle der kan lide karrysuppe. Den smagte helt fantastisk. Her får I opskriften.
Kristiannas Asiatiske karry suppe
Karry suppe
Yield: 4 personer
Kalorier: 10kcal
Cost: 70 kr.-
Equipment
- En stor gryde
- 1 Slev
Materials
Start med at svitse
- 2 tsk Karry
- Margarine At svitse med
Kom de småt snittede løg i.
- 3 stk Løg
Hovedgrubbe
- 2 fed Hvidløg
- 3 dl Vand
- 1 lit Hønse bouillon
- 2,5 dl Fløde
- 1 ds Hakkede tomater
Til sidst. Kun varmes
- 1 ds Fersken
- 150 gr Kylling
Sådan gør du
- Kom margarine og karry i en gryde og lad det svitse.
- Tilsæt løg. Lad løgene blive lidt bløde og tilsæt derefter tomater.
- Lad det simre lidt. Kom vand, hvidløg, fløde og bouillon i. Lad det simre i 10 minutter.
- Steg kyllingen i mens og krydr dem med salt.
- Tilsæt ferskner, ferskensaft og kylling i suppen og servér med godt brød.
Noter
5 gange denne opskrift giver ca. 9 liter, så bare kom i gang.