Kristiannas Asiatiske karry suppe

Kristiannas karry suppe

Da jeg og Susanne var på Færørene i somme fik vi noget fantastisk karry suppe, som Kristianna havde lavet. Den vil jeg varm anbefale til alle der kan lide karrysuppe. Den smagte helt fantastisk. Her får I opskriften.

 

Kristiannas Asiatiske karry suppe

Karry suppe

  • En stor gryde
  • 1 Slev

Start med at svitse

  • 2 tsk Karry
  • Margarine (At svitse med)

Kom de småt snittede løg i.

  • 3 stk Løg

Hovedgrubbe

  • 2 fed Hvidløg
  • 3 dl Vand
  • 1 lit Hønse bouillon
  • 2,5 dl Fløde
  • 1 ds Hakkede tomater

Til sidst. Kun varmes

  • 1 ds Fersken
  • 150 gr Kylling
  1. Kom margarine og karry i en gryde og lad det svitse.

  2. Tilsæt løg. Lad løgene blive lidt bløde og tilsæt derefter tomater.

  3. Lad det simre lidt. Kom vand, hvidløg, fløde og bouillon i. Lad det simre i 10 minutter.

  4. Steg kyllingen i mens og krydr dem med salt.

  5. Tilsæt ferskner, ferskensaft og kylling i suppen og servér med godt brød.

5 gange denne opskrift giver ca. 9 liter, så bare kom i gang.

Hovedret
Kinesisk
Supper