Kristiannas karry suppe

0 Comments


0
(0)

Kristiannas karry suppe

Da jeg og Susanne var på Færørene i somme fik vi noget fantastisk karry suppe, som Kristianna havde lavet. Den vil jeg varm anbefale til alle der kan lide karrysuppe. Den smagte helt fantastisk. Her får I opskriften.  

Kristiannas Asiatiske karry suppe

Karry suppe
Samlet tid1 t 25 min
Ret: Hovedret
Køkken: Kinesisk
Keyword: Supper
Yield: 4 personer
Kalorier: 10kcal
Forfatter: Erhard Olsen
Cost: 70 kr.-

Equipment

  • En stor gryde
  • 1 Slev

Materials

Start med at svitse

  • 2 tsk Karry
  • Margarine At svitse med

Kom de småt snittede løg i.

  • 3 stk Løg

Hovedgrubbe

  • 2 fed Hvidløg
  • 3 ds Vand
  • 1 lit Hønse bouillon
  • 2,5 dl Fløde
  • 1 ds Hakkede tomater

Til sidst. Kun varmes

  • 1 ds Fersken
  • 150 gr Kylling

Sådan gør du

  • Kom margarine og karry i en gryde og lad det svitse.
  • Tilsæt løg. Lad løgene blive lidt bløde og tilsæt derefter tomater.
  • Lad det simre lidt. Kom vand, hvidløg, fløde og bouillon i. Lad det simre i 10 minutter.
  • Steg kyllingen i mens og krydr dem med salt.
  • Tilsæt ferskner, ferskensaft og kylling i suppen og servér med godt brød.

Noter

5 gange denne opskrift giver ca. 9 liter, så bare kom i gang.

Kunne du lide dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Facebookby feather

One Reply to “Kristiannas karry suppe”

Comments are closed.

De seneste inlæg

Få nyhedsbrev

Count per Day

  • 32Dette indlæg:
  • 22382Læsninger i alt:
  • 15Læsninger i dag:
  • 31Læsninger i går:
  • 438Læsninger i sidste uge:
  • 1308Læsninger per måned:
  • 15395Antal besøgende i alt:
  • 15Besøgende i dag:
  • 30Besøgende i går:
  • 346Besøgende sidste weekend:
  • 1030Besøgende per måned:
  • 47Besøgende per dag:
  • 0Besøgende online lige nu:
  • søndag, september 22, 2019Tæller starter på:

Meta