Smøret smæltes og mælken tilsættes. Æg, salt, sukker og mæl tilsættes. det hele æltes godt sammen. Dejen deles i 2 dele og rulles ud til cirkler/pandekager og deles i 8 trekanter, der rulles til horn. De efterhæves, pensles, og bages ved 225 i 12-14 minutter.
Video
Noter
Dette er nogle fantastiske gode horn som min svigerinde bagede i sin tid.
Kraftig inspiration fra Duens Design. Hun har været MEGET behjælpelig undervejs og er kommet med gode ideer da jeg gik helt i stå! Det har været længe undervejs. Jeg begyndte nemlig på vægophænget i oktober ‘20 og er først færdig nu i ‘23. Husene er c2c masker i garn fra “Hos Poulsen”, i Maribo ligeså himmelen. Resten, tagene og rådhustårnet er hæklet i lutter restegarn (fra bl.a. Helle Lose og Karin Magnussen). Duens-design.dk Henriette Dueholm Dueholm