Mig og musikken

Coverbillede fra casettebåndet
Hofner 175 Galaxie Deluxe 1963 Red Gold Vinyl Brokat
Her sidder Elis Poulsen og mig i Færøsk radio i forbindelse med udgivelsen af kassettebåndet i 1994

I   1963 tog jeg til Torshavn for at købe mig en guitar og en forstærker, selv om jeg aldrig havde ejet en guitar før. Det blev en fantastisk tid men denne guitar. Jeg lærte ret hurtigt at spille rytmeguitar og inden jeg have set mig rigtig om, spillede jeg sammen med nogle venner i et band.

Den første aften glemmer jeg aldrig, fordi jeg var rigtig nervøs, kan jeg huske. Pludselig var det mig og de 2 andre der var midtpunkt for det hele, og det var jeg ikke vandt til, men det var en fantastik fornemmelse. Lige pludselig var jeg blevet berømt på Strendur. Vores første instrumenter var en harmonika, en halvakustiske guitar, og så min fine Høfner guitar med forstærker.

Hvordan det lød ved jeg ikke, men jeg kan huske at der ikke blev danset ret meget a begynde med, folk var mere interesseret i at kikke på os der spillede.

I 1994 udgav jeg et kassettebånd på Færøerne. Det bånd har jeg fået digitaliseret så man kan downloade på internettet på alle de musikmedier og streamingtjenester der findes på nettet.

Man kan købe musikken på  ITunes og andre musik tjenester.  Og man kan selvfølgelig høre den på Spotify.