4970 Rødby

Mobil

29449395

0
(0)

Min store familie på Færøerne

Min familie på Færøerne er kæmpestor.  For nogle år siden holdt man en familie og slægt fest i familien og der mødte ikke færre end ca. 1.100 personer op. Min mor   står yderst til venstre sammen med alle sine søskende. De var ikke mindre end 12 søskende.   Navne på dem er bagest fra venstre:  Sanna, Anna, Sunvá, Ragna, Mathilda, Lena, Dorthea, Alborg. Forrest fra venstre: Rasmus, Joan Jacob, Hans, og Lias.

Min morbror Rasmus Jacobsen var den første der flyttede til Kolbeinargjógv. Ikke sikke på dagen og årstallet, men mener at have hørt at det var omkring 1931-32. De boede ellers på Strendur, men tog huset ned bræt for bræt, roede fra Strendur til Kolbeargjógv, og satte huset op igen. Jeg er i familie med alle der bor her.

Her er jeg opvokset.

Kunne du lide dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?