0
(0)

Óðin med en tegning som skal blive til en tegning til hans mor

Nu da jeg var oppe på Færøerne til bryllup hos Sjanna og Jógvan fik jeg også lejlighed at hilse på mit barnebarn Óðin, som i dag er en voksen mand på 20 år.  Det var lidt af en oplevelse. Susanne og jeg var inde på hans værelse for at se hvad han får tiden til at gå med. Han havde et flot gammelt tegnebord som vejede mange kilo. Der have været flere mand om at bære det ind på plads. Det var et han havde fået fra et trykkeri på Færøerne. Han har stor interesse for at tegne, og er meget kreativ til det. Vi så nogle af hans tegninger, og de var mega flotte må jeg sige. Mange af hans tegninger ligger på Facebook se dem her.

Om denne tegning fortalte han at det var en begyndelse til en tegning til sin mor. Det var ikke bare sådan lige at tegne på denne måde, men det er noget der kommer sådan hen af vejen i dagligdagen, når han går og pusler med noget andet. 

I øjeblikket arbejde han på en  fabrik, hvor hans arbejde består i at slibe knive, og det er rigtig mange der skal slibes om dagen, fortalte han.  Tak for sludderen, Óðin :-) 

All the best, Óðin

Kunne du lide dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Facebookby feather