Category: Fisk

Orientalsk fiskesuppe

Orientalsk fiskesuppe
Du skal bruge: 500 g torskefilet ·1 bundt forårsløg · 2 peberfrugter · 1 tsk fintrevet ingefær · 1 liter bouillon · 1 dåse kokosmælk light
Tilbehør: Groft brød
Sådan gør du: • Skær torskefileterne i store tern. • Snit forårsløg i små stykker. • Skær peberfrugterne i strimler. • Kom forårsløg, peberfrugt, ingefær og bouillon i en gryde, og kog suppen i 5 min. • Tilsæt kokosmælk, og læg forsigtigt torskefileterne i suppen. Læg låg på gryden, og lad suppen simre ved svag varme i ca. 3 min. • Smag suppen til med salt og peber, og servér med brød.
 personer
Tip: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.
Suppen kan tilsættes 1 fed presset hvidløg og 1 finhakket rød chili.
Energi pr. person: 2200 kJ (530 kcal) Protein: 27% Kulhydrat: 48% Fedt: 25% (15 g)

Print Recipe
Orientalsk fiskesuppe
Region Danmark
Antal personer
per
Ingredienser
Region Danmark
Antal personer
per
Ingredienser
Instruktioner
Facebook

Kogt helleflynder

Helleflynder

 

I dag fik vi kogt helleflynder til middag. Må lige sige en ting om det. Det smagte helt fantastisk. Der er mange år siden jeg har prøvet denne store fladfisk som jeg selv har været med til at fange oppe på Grønland i mine unge dage. Den kan blive op til 300-400 kg stor.

Den smager langt fra torsk og er mere lækker i hele taget end torsk.

Den skal jeg helt sikkert have købt noget mere af i nærmeste fremtid.

Velbekomme

 

 

Facebook