Category: Kager

Klejner fra min søster Bina

Rør sukker, margarine og æg godt sammen.
Kom mel, bagepulver og kardemumme i
Tilsæt mælk efter behov, men ikke for meget

Facebook

Toppakakur frá Binu av Strondun

Margarine og sukker rørest godt. Kom æggene i et at gangen. Bland mel, karomumme og hjortataksalt. Rør alt sammen, og kom mælk i til dejen er tilpass stiv. Dejen skal være så stiv, at når du skeer den på bagepladen, må den ikke flyde ud
Man kan næsten ikke komme for meget Hjortataksalt i dejen, jo mere Hjortetaksalt jo bedre hæver de.
Bag dem midt i ovnen ved 200 gr. til de er pænt brune. 12-15 min.


Print Recipe
Toppakakur frá Binu av Strondun
Forberedelses tid 20 Min
Tilberedningstid 20 Min
Ventetid 40 Min
Antal personer
Ingredienser
Forberedelses tid 20 Min
Tilberedningstid 20 Min
Ventetid 40 Min
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Margarine og sukur rørast væl. Kom egguni í eitt á gangin. Blanda mjøl, karomummir og hjortataksal. Rør alt saman, og koyr mjólk í til deiggji er tilpass bleytt.
Recipe Notes

Facebook

Susanne gik helt amok

Susanne gik helt amok i går med at bage. Hun gik helt i selvsving 🙂

Dejligt 🙂  Elsker når der er hjemmebagt kage i huset….

Facebook

Æblekompot med crumble

Ingredienser

Kompot
5 æbler
2 spsk. vand
Saft af 1/2 citron
1/2 dl Dansukker Sukker
Crumble
50 g smør
1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 spsk. Dansukker Økologisk Lys Sirup
1/2 dl hvedemel
1 1/2 dl havregryn
1/2 dl mandelmel (kan udelades)
2 tsk. stødt kanel
En smule flagesalt

 

Skræl og hak æblerne, og kom dem i en gryde. Kom vand, citronsaft og sukker i, og rør.
Koges i ca. 6 minutter, eller til æblerne er blevet bløde. Tag gryden af kogepladen, og lad blandingen køle af.
Bland alle crumble ingredienserne. Kom blandingen ud på en plade, og rist den i 200 °C midt i ovnen i ca. 15 minutter. Rør rundt af og til.
Når alt er kølet af, lægges kompotten i små skåle. Strø crumble over, og kom en klat piskefløde på.
Se hvordan du laver Æblekompot med crumble

 

 

Facebook