Lav dine egne Pickles

Pickles er en rigtig gad salat til mange ting.

Elsker den på et stykke med leverpostej eller rosebeef.


Rens dine grøntsager og skær dem i små stykker.

Hæld eddike, sukker og salt i en gryde og kog op til sukkeret er opløst.

Læg alle grøntsager i lagen og giv dem et opkog.

Rør krydderier, mel og vand sammen til din jævning.

 

Opskriften er lavet af:  Christel Danish Things

Print Recipe
Pickles
Rens dine grøntsager og skær dem i små stykker. Hæld eddike, sukker og salt i en gryde og kog op til sukkeret er opløst.Læg alle grøntsager i lagen og giv dem et opkog. Rør krydderier, mel og vand sammen til din jævning. Jævn din lage med jævningen. Rør rundt i gryden med eddikelage og grøntsager, mens det koges igennem i et par minutter. Smag til med salt og peber inden du hælder din pickles på skoldede og atamonskyllede glas. Opbevares på køl. Din pickles bliver bedre af at stå et par dage, inden den tages i brug. Pickles kan holde sig 2-3 måneder på køl.
Region Danmark
Antal personer
Ingredienser
Jævning
Grøntsager*
Tilsmagning
Region Danmark
Antal personer
Ingredienser
Jævning
Grøntsager*
Tilsmagning
Instruktioner
  1.  
Print Friendly, PDF & Email

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

Facebook

Skriv et svar