Kristiannas Asiatiske karry suppe

0 Comments


0
(0)

 

Kristiannas Asiatiske karry suppe

Karry suppe
Samlet tid1 t 25 min
Ret: Hovedret
Køkken: Kinesisk
Keyword: Supper
Yield: 4 personer
Kalorier: 10kcal
Forfatter: Erhard Olsen
Cost: 70 kr.-

Equipment

  • En stor gryde
  • 1 Slev

Materials

Start med at svitse

  • 2 tsk Karry
  • Margarine At svitse med

Kom de småt snittede løg i.

  • 3 stk Løg

Hovedgrubbe

  • 2 fed Hvidløg
  • 3 ds Vand
  • 1 lit Hønse bouillon
  • 2,5 dl Fløde
  • 1 ds Hakkede tomater

Til sidst. Kun varmes

  • 1 ds Fersken
  • 150 gr Kylling

Sådan gør du

  • Kom margarine og karry i en gryde og lad det svitse.
  • Tilsæt løg. Lad løgene blive lidt bløde og tilsæt derefter tomater.
  • Lad det simre lidt. Kom vand, hvidløg, fløde og bouillon i. Lad det simre i 10 minutter.
  • Steg kyllingen i mens og krydr dem med salt.
  • Tilsæt ferskner, ferskensaft og kylling i suppen og servér med godt brød.

Noter

5 gange denne opskrift giver ca. 9 liter, så bare kom i gang.

Kunne du lide dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Leave the field below empty!

De seneste inlæg

Få nyhedsbrev

Count per Day

  • 19Dette indlæg:
  • 22494Læsninger i alt:
  • 18Læsninger i dag:
  • 35Læsninger i går:
  • 319Læsninger i sidste uge:
  • 1420Læsninger per måned:
  • 15493Antal besøgende i alt:
  • 17Besøgende i dag:
  • 31Besøgende i går:
  • 256Besøgende sidste weekend:
  • 1128Besøgende per måned:
  • 34Besøgende per dag:
  • 0Besøgende online lige nu:
  • søndag, september 22, 2019Tæller starter på:

Meta