Kristiannas Asiatiske karry suppe

Kristiannas karry suppe

Da jeg og Susanne var på Færørene i somme fik vi noget fantastisk karry suppe, som Kristianna havde lavet. Den vil jeg varm anbefale til alle der kan lide karrysuppe. Den smagte helt fantastisk. Her får I opskriften.

 

Udskriv
5 fra 1 stemme

Kristiannas Asiatiske karry suppe

Karry suppe
Samlet tid1 time 25 minutter
Ret: Hovedret
Køkken: Kinesisk
Keyword: Supper
Yield: 4 personer
Kalorier: 10kcal
Forfatter: Erhard Olsen
Cost: 70 kr.-

Equipment

  • En stor gryde
  • 1 Slev

Materials

Start med at svitse

  • 2 tsk Karry
  • Margarine At svitse med

Kom de småt snittede løg i.

  • 3 stk Løg

Hovedgrubbe

  • 2 fed Hvidløg
  • 3 dl Vand
  • 1 lit Hønse bouillon
  • 2,5 dl Fløde
  • 1 ds Hakkede tomater

Til sidst. Kun varmes

  • 1 ds Fersken
  • 150 gr Kylling

Sådan gør du

  • Kom margarine og karry i en gryde og lad det svitse.
  • Tilsæt løg. Lad løgene blive lidt bløde og tilsæt derefter tomater.
  • Lad det simre lidt. Kom vand, hvidløg, fløde og bouillon i. Lad det simre i 10 minutter.
  • Steg kyllingen i mens og krydr dem med salt.
  • Tilsæt ferskner, ferskensaft og kylling i suppen og servér med godt brød.

Noter

5 gange denne opskrift giver ca. 9 liter, så bare kom i gang.