Krydrede juleboller

Kardemomme, nellike og kanel giver en ægte julesmag til de lækre boller, der også er forkælet med lidt smør og piskefløde i dejen.

Print Recipe
Krydrede juleboller
Rør gær ud i det lune vand og tilsæt krydderier, sukker og salt. Tilsæt smør, fløde og æg og ælt melet ind i dejen (hold lidt mel tilbage). Tilsæt rosiner og lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time på et lunt sted. Ælt dejen godt godt igennem og tilsæt evt. resten af melet. Form dejen til 18 boller og stil dem på en plade med bagepapir. Lad bollerne efterhæve i ca. ½ time. Pensl bollerne og drys dem med kanel. Bag bollerne midt i ovnen - til de er gyldne. Antal Boller: 18 Bagetid Ca. 20 min. ved 200°. Næringsindhold Energiindhold for hele retten: 17240 kJ Energifordeling: Fiber: 34,3 g Protein: 9 % Kulhydrat: 72 % Fedt: 19 %
Region Danmark
Forberedelses tid 30
Tilberedningstid 30
Ventetid 60
Antal personer
Ingredienser
Region Danmark
Forberedelses tid 30
Tilberedningstid 30
Ventetid 60
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Klar til at komme i ovnen.
  2. Det færdige resultat.
Print Friendly, PDF & Email
Facebook

1 thought on “Krydrede juleboller

  1. Kan lige hilse, at disse juleboller smager fantastisk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Leave the field below empty!