Orientalsk fiskesuppe

Orientalsk fiskesuppe
Du skal bruge: 500 g torskefilet ·1 bundt forårsløg · 2 peberfrugter · 1 tsk fintrevet ingefær · 1 liter bouillon · 1 dåse kokosmælk light
Tilbehør: Groft brød
Sådan gør du: • Skær torskefileterne i store tern. • Snit forårsløg i små stykker. • Skær peberfrugterne i strimler. • Kom forårsløg, peberfrugt, ingefær og bouillon i en gryde, og kog suppen i 5 min. • Tilsæt kokosmælk, og læg forsigtigt torskefileterne i suppen. Læg låg på gryden, og lad suppen simre ved svag varme i ca. 3 min. • Smag suppen til med salt og peber, og servér med brød.
 personer
Tip: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.
Suppen kan tilsættes 1 fed presset hvidløg og 1 finhakket rød chili.
Energi pr. person: 2200 kJ (530 kcal) Protein: 27% Kulhydrat: 48% Fedt: 25% (15 g)

Print Recipe
Orientalsk fiskesuppe
Region Danmark
Antal personer
per
Ingredienser
Region Danmark
Antal personer
per
Ingredienser
Instruktioner
Print Friendly, PDF & Email
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Leave the field below empty!