Toppakakur frá Binu av Strondun

Margarine og sukker rørest godt. Kom æggene i et at gangen. Bland mel, karomumme og hjortataksalt. Rør alt sammen, og kom mælk i til dejen er tilpass stiv. Dejen skal være så stiv, at når du skeer den på bagepladen, må den ikke flyde ud
Man kan næsten ikke komme for meget Hjortataksalt i dejen, jo mere Hjortetaksalt jo bedre hæver de.
Bag dem midt i ovnen ved 200 gr. til de er pænt brune. 12-15 min.


Print Recipe
Toppakakur frá Binu av Strondun
Forberedelses tid 20 Min
Tilberedningstid 20 Min
Ventetid 40 Min
Antal personer
Ingredienser
Forberedelses tid 20 Min
Tilberedningstid 20 Min
Ventetid 40 Min
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Margarine og sukur rørast væl. Kom egguni í eitt á gangin. Blanda mjøl, karomummir og hjortataksal. Rør alt saman, og koyr mjólk í til deiggji er tilpass bleytt.
Recipe Notes

[recipe]

Print Friendly, PDF & Email
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Leave the field below empty!