Peber nødder til Jul


Print Friendly, PDF & Email
Pebernødder til Jul
Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt fløden. Sigt krydderier, bagepulver, natron og hvedemelet sammen og kom det i skålen. Ælt dejen godt igennem og tril den til pølser på tykkelse med en langefinger. Skær pølserne i stykker á ca. 1 cm og klem de små stykker let sammen for oven, så det ligner små trekanter - man kan selvfølgelig også trille pebernødderne på traditionel vis. Sæt pebernødderne på 2 bageplader og bag dem ved 190 °C (varmluft) i ca. 10 minutter, til de er sprøde og let lysebrune. Afkøl på bageristen og opbevar i en lufttæt beholder.
Pebernødder til Jul
Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt fløden. Sigt krydderier, bagepulver, natron og hvedemelet sammen og kom det i skålen. Ælt dejen godt igennem og tril den til pølser på tykkelse med en langefinger. Skær pølserne i stykker á ca. 1 cm og klem de små stykker let sammen for oven, så det ligner små trekanter - man kan selvfølgelig også trille pebernødderne på traditionel vis. Sæt pebernødderne på 2 bageplader og bag dem ved 190 °C (varmluft) i ca. 10 minutter, til de er sprøde og let lysebrune. Afkøl på bageristen og opbevar i en lufttæt beholder.
Antal personer Forberedelses tid
20 15Minutter
Tilberedningstid Ventetid
30Minutter 45Minutter
Antal personer Forberedelses tid
20 15Minutter
Tilberedningstid Ventetid
30Minutter 45Minutter
Ingredienser
Recipe Notes

[recipe]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Leave the field below empty!