Toppakakur frá Binu av Strondun

 

Margarine og sukur rørast væl. Kom egguni í eitt á gangin.

Blanda mjøl, karomummir og hjortataksal.

Rør alt saman, og koyr mjólk í til deiggji er tilpass bleytt.

Print Friendly, PDF & Email
Toppakakur frá Binu av Strondun
Margarine og sukker rørest godt. Kom æggene i et at gangen. Bland mel, karomumme og hjortataksalt. Rør alt sammen, og kom mælk i til dejen er tilpass stiv. Man kan næsten ikke komme for meget Hjortataksalt i dejen, jo mere Hjortetaksalt jo bedre hæver de. Bag dem midt i ovnen ved 200 gr. til de er pænt brune. 12-15 min.
Toppakakur frá Binu av Strondun
Margarine og sukker rørest godt. Kom æggene i et at gangen. Bland mel, karomumme og hjortataksalt. Rør alt sammen, og kom mælk i til dejen er tilpass stiv. Man kan næsten ikke komme for meget Hjortataksalt i dejen, jo mere Hjortetaksalt jo bedre hæver de. Bag dem midt i ovnen ved 200 gr. til de er pænt brune. 12-15 min.
Antal personer
20per
Antal personer
20per
Ingredienser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Leave the field below empty!