Sellerisuppe

5
(1)

 

  1. Selleri, kartofler og gulerødder skrælles.
  2. Løget pilles og hakkes i små tern.
  3. Selleri og kartofler skæres i store tern.
  4. Gulerødderne skæres i tynde strimler.
  5. Brug evt. en kartoffelskræller.
  1. Kartofler, løg og selleri kommes i bouillonen og koger i ca. 30 min., til de er møre.

  2. Blandingen blendes – evt. med stavblender. Mælk tilsættes.

  3. Citronen presses, og saften tilsættes.

  4. Suppen smages til med salt og peber.

  5. Gulerodsstrimlerne tilsættes og varmes kortvarigt igennem. Persillen blendes sammen med hvidløg.

  6. Olien tilsættes.

  7. Det smages til med salt og peber.

  8. Servering

    Persilleblandingen røres i den varme suppe. Groft brød serveres til

    https://opskrifter.coop.dk/opskrifter/sellerisuppe-3254

Sellerisuppe

Forb. tid30 min
Tilb. tid50 min
Samlet tid1 t 21 min
Ret: Hovedret
Køkken: Danmark
Keyword: Supper
Antal: 4 Personer
Kalorier: 10kcal

Ingredienser

  • 1 Stk Selleriknold (ca. 400 g)
  • 4 Styk Kartofler (ca. 150 g)
  • 2 Styk Gulerødder (ca. 150 g)
  • 1 stk. Løg (ca. 100 g)
  • 1 stk. Grøntsags- eller hønsebouillon
  • 3 dl. Mælk med højst 0,7 % fedt
  • 1 stk. Citron
  • 1 bundt Persille
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie salt, peber

Kunne du lide dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!