På tur i Fredericia og Kolding

Det blev en god tur til Fredericia. Susanne skulle mødes med nogle klassekammerater som hun gik i skole med for 50 år siden. 

Vi ankom om søndagen, og benytte lige chancen  til at få samlet nogle fra Susannes familie til spisning på Kims køkken. Det blev mega hyggeligt  eftermiddag med god mad og andet godt.

Luftfoto af Fredericia
Fredericia torv

Torvet i Fredericia

Gothersgade i Fredericia er gågaden i i Fredericia. Der er ingen mennesker på grund at det er søndag 

Cafe Vivaldi Fredericia
Susanne sammen med nogle gamle klassekammerater fra Fredericia

Jeg var så heldig at mandag aften skulle Fredericia HK spille hjemmekamp i THansen arena mod Ribe-Esbjerg. Det skulle jeg selvfølgelig ud at se.

Knapt 1600 tilskuere i den gamle Fredericia hall og der var knald på fra starten.

Desværre tabte Fredericia kampen med 3 mål, men alt i alt en god kamp

Om tirsdagen var vi i Kolding og kikke på Kolding hus. En mega flot borg må man sige, efter som at det hele brændte ned, og  blev lagt i ruiner ved en brand natten mellem 29. og 30. marts 1808 

Fredericia HK - Ribe-Esbjerg
Kolding hus
Kolding Storcenter. Foto: Søren Gylling

Og nu da vil alligevel var i Kolding,  skulle vi selvfølgelig i Kolding storcenter.  Det er noget af en butik, må man sige. Det kræver en god stor pengepung, når man går der ind og shopper. 

 

Kolding Storcenter er et indkøbscenter beliggende i Koldings nordlige bydel og er med sine 62.000 m² og over 120 butikker og restauranter Jyllands største indkøbscenter. I centret findes endvidere et Bilka-varehus.Centret har seks biografsale, Nordisk Film Biografer Kolding, der drives af Nordisk Film Biograferne.Kolding Storcenter indviedes i 1993 og udbyggedes med 20.000 …

  • Areal: 62.000 m²
  • Indviet: 1993
Facebook
Share this:
Facebookby feather