Go Back

Nem banankage med chokolade

Nem og lækker banankage med chokolade, der ikke tager lang tid at tilberede. Så kan du hurtigt have hjemmebag klar, hvis du lige pludselig får uventede gæster eller hvis lækkersulten melder sig.
Forb. tid30 min
Active Time30 min
Samlet tid1 t
Ret: Kage
Køkken: Danmark
Keyword: Kager
Yield: 10 Personer
Forfatter: Erhard Olsen
Cost: 30.- kr

Equipment

  • Springform
  • Rødmaskine

Materials

  • 3 Stk 3 æg
  • 3 dl Sukker
  • 3 stk Bananer
  •  1  tsk vaniljesukke
  • 1 knsp  salt 
  • 125   g  hvedemel
  • 50 g mørk chokolade

Sådan gør du


  • Pisk æg og sukker til en luftig masse. Mos bananerne med en gaffel, og pisk mosen i æggemassen.

    Kom bagepulver, vaniljesukker, salt og hvedemel i en skål og sigt det i massen. Vend det hele forsigtigt sammen.

    Hak chokoladen, og vend næsten det hele i dejen – gem lidt til toppen af kagen.

    Hæld dejen i en 18 cm springform (der enten er smurt eller beklædt med bagepapir), og drys resten af chokoladen på toppen. Bag den ved 200 grader i ca. 30 minutter.

    https://www.webopskrifter.dk/opskrifter/nembanankage-21957/